Nyhedsbrev august 22

Så er vi tilbage efter en lang, skøn sommerferie, og er klar til at tage fat igen.

Først og fremmest skal der lyde en varm velkomst til alle de nye modtagere af nyhedsbrevet, der udkommer en gang om måneden. Dejligt, I er med.

Skoleåret 22/23 er startet med udgivelsen af årsplaner, 1. – 6. klasse  til download kvit og frit. Meget snart følger 0. årgang og valgfag efter, så vi har hele pladen fuld. Derudover ligger der under emnet også ideer til sammensætning af egne årsplaner ud fra fælles mål. Vi tager gerne mod jeres egne geniale ideer, som I kunne have lyst til at dele med andre.

Der kommer løbende nye arrangementer i sammenspilsnumre. Disse er, ligesom årsplanerne, til fri afbenyttelse. De er ikke professionelt sat op, men er taget ud fra en eksisterende undervisning, og lagt ud til inspiration. Alle de sammespilesnumre, der er nævnt i årsplanerne, som ikke kommer fra bøger, vil løbende blive lagt i mappen. Og hvis I selv har noget liggende, I gerne vil dele, tager vi også gerne imod jeres numre.

Vikarmappen gik i luften i juni, og her ligger der 10 færdige vikartimer á ca. 45 min. varighed, ligesom der ligger andre ideer. Denne mappe vil også løbende blive udviddet med gode ting, der er lige til at plukke.

Som vi skrev i sidste nyhedsbrev, så er vores store projekt, der for alvor rulles ud til skoleåret 23-24 “linjefag musik – tilsvarende kompetencer”, kommet under lup af kyndige personer. Vi har fået en masse tilbagemeldinger, og det tegner godt. Du kan allerede nu se, hvordan uddannelsen er bygget op her. Alle fag kan også tages uafhængigt af hinanden som enkeltkurser, så hvis du falder over et interessant modul, så tag endelig fat i os.

Vi håber snart at kunne komme med datoer for kurser for lærere og pædagoger, men meget mere om det næste gang.

Rigtig god sensommer.

/Musik-konsulenterne