Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sammenspil på den nemme måde

februar 6, 2025 @ 09:00 - 16:00

dkk1000

Sammenspil med klasser på op mod 30 elever. Bare tanken kan tage pusten fra de fleste, men er et vilkår for mange undervisere i grund- og musikskolen.

På kurset “sammenspil på den nemme måde” kigger vi på forskellige metoder til at få sammenspillet til at glide, på materialeudvælgelse/-frembringelse og niveaudifferentiering, så det bliver muligt at få alle med, også dem, der har det stramt med faget. (Citat fra det virkelige liv: “Anette, jeg kan godt lide dig, men jeg kan virkelig, bare ikke lide musik.”)

På kurset bruger vi hinanden. Vi spiller sammen, mens vi afprøver teknikker. Vi finder og tilegner materialet til de elever, vi har derhjemme.

Vi tager udgangspunkt i følgende:

  • Nye sammenspilsnumre for flere niveauer, samt fælles vidensdelingsbase til efterfølgende brug. Herunder nem adgang til sparring med Musik-konsulenterne.
  • Indstuderingsmetoder
  • Materialeudvægelse og -tilpasning

Efter kurset vil du få mulighed for at deltage i et online fællesskab, hvor deltagere kan sparre med hinanden og Musik-konsulenterne.

Underviser: Anette Lynghøj // Pris: 1000 kr.

 

OBS! Tilmelding til vores kurser kan give problemer fra mobiltelefoner. Send os en mail, hvis det ikke lykkes, eller prøv fra en computer. Vi beklager fejlen.

Detaljer

Dato:
februar 6, 2025
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Pris:
dkk1000

Sted

Carl Nielsen skolen
Lumbyvej 64
Nr. Lyndelse, Årslev 5792 Danmark
+ Google Maps
Telefon
53862486

Tilmelding

Kun 19 pladser tilbage

Handelsbetingelser
Loading gif

Use this tool to manage your registration.