Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hjælp! Jeg skal undervise i musik.

august 9 @ 09:00 - 16:00

dkk1000

Kurset er både for dig, der ikke tidligere har arbejdet som musiklærer, men nu er blevet kastet ud i faget, og for dig, der for første gang skal ud som musiklærer efter endt uddannelse.

Med dette kursus får du redskaber til, hvordan musiklokalet kan være et respekteret faglokale, frem for et slaraffenland med et inferno af lyd og larm.

Der er stor forskel på, om du skal undervise i indskoling, på mellemtrin eller i udskoling. Med dette kursus får du færdige årsplaner og forløb, der passer til netop de klasser, du skal undervise i. Vi arbejder med overordnede ideer til, hvordan en musiktime kan lykkes bedst muligt.

Kurset er ikke bygget op omkring et enkelt materiale, men ud fra, hvad de virkemidler, vi har brug for i hverdagen. Vi tager udgangspunkt i følgende:

  • Klasserumsledelse, flow og struktur
  • Materialeudvælgelse og differentiering
  • Sammenspil med mange
  • Sang og stemme – hvordan griber vi flere aldersgrupper an, og hvordan lægges tonearten?
  • Forløb og arrangementer – lav dem selv

 

Efter kurset vil du få mulighed for at deltage i et online fællesskab, hvor deltagere kan sparre med hinanden og Musik-konsulenterne.

Underviser: Anette Lynghøj // Pris: 1000 kr.

 

OBS! Tilmelding til vores kurser kan give problemer fra mobiltelefoner. Send os en mail, hvis det ikke lykkes, eller prøv fra en computer. Vi beklager fejlen.

Detaljer

Dato:
august 9
Tidspunkt:
09:00 - 16:00
Pris:
dkk1000

Sted

Carl Nielsen skolen
Lumbyvej 64
Nr. Lyndelse, Årslev 5792 Danmark
+ Google Maps
Telefon
53862486

Tilmelding

Kun 15 pladser tilbage

Handelsbetingelser
Loading gif

Use this tool to manage your registration.