Hvem er vi?

Musik-konsulenterne udgør tilsammen et højt kvalificeret team af specialister på hver deres områder inden for sang, musik og stemmen generelt.

Hos Musik-konsulenterne finder vi den helt rette konsulent til din opgave. Herunder kan du se, hvem du bl.a. kan møde hos Musik-konsulenterne.


Anette Lynghøj, musiker og sanger, er stifter og daglig leder af Musik-konsulenterne.

Kamilla Sørensen, pianist, organist og folkeskolelærer.

Anders Lynghøj, janitschar, arrangør og dirigent.

Kristine Eiler Ernst, Mezzoaopran og sangpædagog.

Lise Bech Bendix, sopran og sangpædagog.

Pernille Arenfeldt, pianist, kontrabassist og komponist.

Martin Johansen, musiklærer, lyd og lys.

Maria Gammelgaard, logopæd.

Max Hummelgaard Hansen, jurist.

Maja Barstad, marketing og PR.


Anette Lynghøj er stifter og daglig leder af Musik-konsulenterne.

Anette er uddannet i musik fra Aalborg universitet, og arbejder til daglig som lærer i Faaborg-Midtfyn musikskole.

Siden 2014 har Anette haft fokus på børnestemmer og folkeskolens specialområde, samt efteruddannelse af musiklærere.

Anette har, ud over mange års erfaring i musikfaget i folkeskolen, også som sangkonsulent arbejdet med efteruddannelse af musiklærere, og du har her en enestående mulighed for at få glæden tilbage gennem professionel sparring, kurser og ideer til din undervisning, helt fra “hvordan får jeg ro til at undervise” til “praktisk musikanalyse” – og alt derimellem.

Se mere på: www.anettelynghoej.dk


Kamilla Sørensen er diplomuddannet pianist fra Det Fynske Musikkonservatorium og solistuddannet koncertpianist fra Det jyske musikkonservatorium. Efterfølgende har Kamilla taget yderligere uddannelse som både organist og korleder for både børn og voksne, og er senest gået i gang med en meritlæreruddannelse.

Efter mange år som korleder og organist i flere kirker, og med understøttende undervisning i folkeskoler, sprang Kamilla i skoleåret 21-22 ud som fuldtids folkeskolelærer i musik og matematik.

Kamilla har givet koncerter både herhjemme og i udlandet, og hun har flere udgivelser bag sig, bl.a. sammen med Kiki Brandt og Kaare Norge.


Anders Lynghøj debuterede som solist fra Det Fynske Musikkonservatorieum i 2010. Forinden havde han været udvekslingsstuderende på Malmö Musikhögskola, og tog efterfølgende sin diplomuddannelse i klassisk slagtøj fra Det Fynske Musikkonservatorium.

Anders har i sin karriere undervist og dirigeret flere garder, bl.a. Peder Most Garden, og har afholdt tromme-, rytme- og stompworkshops overalt i landet.Arbejdsmæssigt er Anders ansat som først-solojanitshar i Aarhus Symfoniorkester, og har tidligere været ansat som janitshar i Prinsens musikkorps.Anders bliver ofte hentet ind som slagtøjsspiller i diverse forestillinger, og har bl.a. spillet med i “Aladdin”, “Den lille havfrue” og “Klokkeren fra Notre Dame” på Fredericia Teater. Tidligere har han haft kontrakt i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester og Det Kongelige Kapel.


Kristine Eiler Ernst, Mezzoaopran, fik sin solistdebut fra Det Fynske Musikkonservatorium 2009, efter i 2005 at have taget sin diplomeksamen sammen sted.

Kristines har et alsidigt virke som sanger og sangpædagog, og har bl.a. afholdt kurser for korsangere, samt privat sangundervisning og vejledning i stemmebrug.

Kristines pædagogiske virke har taget hende vidt omkring med ansættelser i bl.a. “Den Jyske Sangskole”, “Assens Sangkraftcenter”, og som sangkonsulent i “Sangens Hus”, hvor hun er med til at udvikle sangprojekter på landsplan.

Se mere på: www.eiler-ernst.dk


Lise Bech Bendix debuterede i oktober 2014 fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium, og er forud uddannet klassisk sanger og sangpædagog med Kandidatgrad fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2010 og Bachelorgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2007.

Lise har arbejdet som sangkonsulent ved Sangens Hus, og benyttes som sangpædagog i flere musik- og sangskoler.

Lise er desuden ansat som 1. sopran i DR KoncertKoret, samt i Den Jyske Opera.

 Se mere på: www.lisebechbendix.dk


Pernille Arenfeldt, pianist, kontrabassist og komponist. Hun er fast pianist i flere kor og orkestre, og er den ene halvdel af duoen “Lynghøj/Arenfeldt”

Pernille har stor erfaring i afvikling af workshops og teambuildingarrangementer, og er med til at garantere et både musikalsk og sjovt arrangement.

Se mere på: www.lynghoej-arenfeldt.dk


Martin Johansen, musiklærer, lyd og lys. Uddannet folkeskolelærer med musik som linjefag i 2004 fra Odense Lærerseminarium. Martin har arbejdet med musicals for både skoleklasser og hele skoler. Lyd og lys er et af hans mange kompetenceområder, som vi er heldige at kunne gøre brug af hos Musik-konsulenterne.


Maria Gammelgaard, logopæd. Maria er uddannet i logopædi fra SDU i 2007.


Max Hummelgaard Hansen, advokatfuldmægtig, står for alt det juridiske hos Musik-Konsulenterne. Det er ham, der er din og vores garanti for, at alt foregår efter bogen. Til daglig arbejder Max hos Middelfart Advokaterne som advokatfuldmægtig.


Maja Barstad, marketing og PR,