Hvem er vi?

Musik-konsulenterne udgør tilsammen et højt kvalificeret team af specialister på hver deres områder inden for sang, musik og stemmen generelt.

Hos Musik-konsulenterne finder vi den helt rette konsulent til din opgave. Herunder kan du se, hvem du bl.a. kan møde hos Musik-konsulenterne.


Anette Lynghøj, musiker og sanger, er stifter og daglig leder af Musik-konsulenterne.

Anette er uddannet i musik fra Aalborg universitet, og arbejder til daglig som lærer i Faaborg-Midtfyn musikskole.

Anettes fokus ligger på børnestemmer og folkeskolens specialområde samt efteruddannelse af musiklærere.

Se mere på: www.anettelynghoej.dk

Kamilla Sørensen er diplomuddannet pianist fra Det Fynske Musikkonservatorium og solistuddannet koncertpianist fra Det jyske musikkonservatorium. Efterfølgende har Kamilla taget yderligere uddannelse som både organist og korleder for både børn og voksne, og er senest gået i gang med en meritlæreruddannelse, og har siden 2021 arbejdet som fuldtids folkeskolelærer i musik og matematik. Hun er desuden leder af Carl Nielsen Korskole sammen med Kristine Eiler Ernst.

Anders Lynghøj er diplomuddannet i klassisk slagtøj fra Det Fynske Musikkonservatorium, og debuterede som solist samme sted i 2010.

Anders har et utal af arrangementer og kompositioner bag sig, har undervist og dirigeret flere garder, og har afholdt tromme-, rytme- og stompworkshops overalt i landet. Anders er pt. ansat som første-solojanitshar i Aarhus Symfoniorkester.

Kristine Eiler Ernst, Mezzosopran, fik sin solistdebut fra Det Fynske Musikkonservatorium 2009, efter i 2005 at have taget Musikpædagogisk Diplomeksamen samme sted. Kristine har et alsidigt virke som sanger og sangpædagog, og har bl.a. afholdt kurser for korsangere, samt privat sangundervisning og vejledning i stemmebrug. Kristines pædagogiske virke har taget hende vidt omkring med ansættelser i bl.a. Assens Musikskole, Den Fynske Sangskole, Assens SangKraftcenter, og som sangkonsulent i Sangens Hus, hvor hun er med til at udvikle sangprojekter på landsplan. Hun er leder af Carl Nielsen Korskole sammen med Kamilla Sørensen, og fra foråret 2023 daglig leder af Assens SangKraftcenter.

Lise Bech Bendix debuterede i oktober 2014 fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium, og er forud uddannet klassisk sanger og sangpædagog med Kandidatgrad fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2010 og Bachelorgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2007.

Lise har arbejdet som sangkonsulent ved Sangens Hus, og benyttes som sangpædagog i flere musik- og sangskoler. Lise er desuden ansat som 1. sopran i DR KoncertKoret, samt i Den Jyske Opera.

 Se mere på: www.lisebechbendix.dk

Pernille Arenfeldt, pianist, kontrabassist og komponist. Hun er fast pianist i flere kor og orkestre, og er den ene halvdel af duoen “Lynghøj/Arenfeldt”

Pernille har stor erfaring i afvikling af workshops og teambuildingarrangementer, og er med til at garantere et både musikalsk og sjovt arrangement.

Pernille er desuden uddannet på SDU som cand.mag i dansk og religionsstudier.

Se mere på: www.lynghoej-arenfeldt.dk

Maja Barstad, marketing og PR.

Maja arbejder til daglig med uddannelse af SOSU-elever, rekruttering bl.a. via sociale medier, vejledning, coaching- og konflikthåndtering.

Maja er uddannet Social- og Sundhedsassistent. Aktuelt igang med akademiuddannelse i ledelse. Har færdiggjort modulerne Ledelse i praksis, Coaching og konflikthåndtering samt Det strategiske Lederskab.

Maria Gammelgaard, logopæd.

Maria er uddannet i logopædi fra SDU i 2007.

Stemmen eller evnen til at kommunikere er det der binder os mennesker sammen. Det er fascinerende, at vi har udviklet denne mulighed og mange tager denne evne for givet. Evnen er kompleks og egentlig også skrøbelig. Jeg har en interesse i de omstændigheder, der gør os i stand til at tale og bruge vores stemme, men også i hvad man gør, hvis man ikke har eller hvis man mister de kognitive eller fysiologiske egenskaber fx når stemmen bliver ødelagt af udefrakommende skader eller af overbelastning.

Max Hummelgaard Hansen, advokatfuldmægtig, står for alt det juridiske hos Musik-Konsulenterne. Det er ham, der er din og vores garanti for, at alt foregår efter bogen.

Til daglig arbejder Max hos Middelfart Advokaterne som advokatfuldmægtig.