Kurser

Musik-konsulenterne ser på helheden, og lægger vægt på metode, så man gennem vores kurser kan lære at bruge sig selv i sit arbejde. Hos os er fokus ikke at promovere en bog, et materiale eller en portal. Fokus er ikke på mesterlære (gør som mig), men på at vi som pædagogiske vejledere, der gennem nøje udvalgte, relevante materialer, undervisningsmetoder mm., klæder dig på til selv at arbejde videre i dit virke som musiklærer. Efter kurserne sørger vi for, at der er mulighed for sparring med både os og hinanden, så du ikke er alene med din gerning, ligesom vi lægger vægt på konsulentdelen, og giver dig mulighed for at få omsat kursets indhold til praksis.

Hos Musik-konsulenterne udbyder vi kurser både i fysisk form og online. Hvis der er emner, du ikke finder her, så send os gerne en mail med forslag til fremtidige kurser.

Musik-konsulenterne udbyder kurser og konsulent-forløb inden for musik og sang til pædagoger, skolelærere, børnekorledere, folk med stemmeproblemer og mange flere.

Kurser

Her finder du en oversigt over de fysiske kurser, vi afholder i løbet af det kommende år, samt priser, undervisere mm.

Konsulentforløb

Få en af vores dygtige Musik-konsulenter “hjem” til dig, og lad os kigge på dine udfordringer sammen med dig. Læs mere her.

Online kurser

Vores onlinekurser vil løbende blive sat i salg.


Musik-konsulenterne kommer ud til alle slags opgaver, hvor musikken trænger til en opstramning. Herunder kan du se, hvilke kurser, undervisning og forløb vi udbyder. Du er velkommen til at kontakte os på mail@musik-konsulenterne.dk, hvis du har andre ønsker.

Det siger andre:

Nina, Bagsværd:

Mange tak for sidst og for et super godt og inspirerende kursus!! Jeg er begyndt at anvende “Find dimsen” legen, som hos mig er en kastanje. Det har givet en anderledes start på timerne, i positiv retning. Vil også begynde at prøve rytmeboksen af snart.

Bettina, Silkeborg:

Tusind tak – og tak for sidst. Det var en super inspirerende dag😉. Jeg har allerede brugt flere af dine fine ideer.