Nyhedsbrev marts 2023

Kære læser af vores nyhedsbrev

Marts måned. Anemonesange fylder salene rundt om på skolerne, og knopperne på træerne er ikke til at tage fejl af – lige om lidt pynter naturen sig.

Hos Musik-konsulenterne har vi travlt med at lægge sidste hånd på kursuskataloget for næste skoleår, der skal ligge klar d. 19. april, hvor Lærfest skydes i gang. I kan finde os på vores standplads i musikhuset i Århus, og vi vil sætte pris på jeres besøg.

På hjemmesiden sker der også lidt. Der er kommet endnu et sammenspilsnummer på siden. Det er Olivia med Rasmus Seebach – endnu en gang i en kladdeversion, som har været brugt i musikundervisningen på 2. – 6. klassetrin.

Der er lagt billeder ind med solfategn lige til at downloade og hænge op i klassen. Der er også kommet to nye vikartimer, der er lidt mere ikke-musiklærer-venlige.Her er der tale om nogle sjove musikopgaver, vi er faldet over på nettet, og “Be Bob the Bi”-serien, der er af Carl Quist-Møller og Aarhus Jazz Orchestra, og som bare er skøn.

Hvis du vil smugkigge lidt i vores kursuskatalog, så er der også mulighed for det – der tages dog forbehold for, at der vil komme rettelser, da der endnu ikke ligger bekræftelser på datoer og steder. Vi regner med i alt at udbyde mellem 8 og 10 kurser i 23-24, så følg med på siden, så du ikke går glip af det endelig katalog, når det kommer. Vores kurser ligger ikke umiddelbart tilgængelige endnu for andre end jer endnu.

God fornøjelse.

/Musik-konsulenterne