Nyhedsbrev august 23

Vi har fået opdateret hjemmesiden.

Det er et stykke tid siden, der sidst er udkommet et nyhedbrev fra os. Det skyldes dels, at der er lavet en del ændinger på hjemmesiden, ligesom vi har strammet vores koncept lidt, så det er mere aktuelt for både jer og os. Dels skyldes det desværre, at vi har haft ubudne gæster på hjemmesiden, der har lavet lidt rav i den. Heldigvis var det småting, og alt ser nu ud til at være tilbage.

Onlinekurser

Der bliver løbende her fra august lagt onlinekurser op på vores side. Pt. ligger der et enkelt kursus tilgængeligt, men der kommer meget snart flere. Videoerne er i gang med at blive optaget og redigeret. Hvis der er kurser, I kunne tænke jer, så skriv gerne til os. Så vil vi se på, om der ikke kan laves et onlinekursus, der dækker jeres behov.

Nyt til musiklærerene

Som noget helt nyt er der kommet undervisningsforløb på hjemmesiden, og der kommer løbende flere. Her kan du bl.a. finde en del af det, der er sat ind i de nye årsplaner, der kommer medio august, så de er klar til det nye skoleår. Lige nu ligger årsplanerne for valgfag klar, både for 7. og 8. årgang.

Kurser

Der er stadig pladser på kurserne til næste skoleår. Allerede d. 15./9. starter vi op med kurset i børnekorledelse med Kristine Eiler Ernst og Kamilla Sørensen, der bl.a. sammen leder og underviser Carl Nielsen korskole i Odense. Vi oplever desværre problemer med tilmelding fra mobiltelefoner, og vi arbejder på højtryk for at løse det. Tilmelding fra computere skulle være i orden. Hvis I oplever problemer, så skriv endelig til os, så finder vi en løsning.

Det koster ikke noget at spørge 🙂

Hvis I står med spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Det koster ikke noget at spørge. Og hvis I kender folk, der kan bruge vores viden og kompetencer til hjælp i deres hverdag, så fortæl dem endelig om os. Spred gerne budskabet i jeres omgangskreds, og følg os gerne på Instagram og Facebook.

Vi håber, I får et fantastisk skole.

/Musik-konsulenterne