Nyhedsbrev oktober 22

Oktober er snart en uge gammel, og nyhedsbrevet fra Musik-konsulenterne er endelig nået frem til din indbakke.

September har været en travl måned med musik i mange afskygninger, så der har ikke været så meget ny aktivitet på hjemmesiden og de sociale medier. Det betyder heldigvis ikke, at der ikke sker noget hos Musik-konsulenterne. Der arbejdes fortsat på at udvikle en masse gratis guf til valgfaget, vikartimer mm, og der er gang i efteruddannelse hos flere af vores konsulenter, så vi kan rådgive jer endnu bedre.

NYT!

Den helt store nyhed for os er, at vi er tilmeldt som udstillere på “Lærfest” i Århus d. 19. og 20. april, hvor vi har fået en stand i musikhuset – hvor eller, ikke? Vi håber, I vil lægge vejen forbi og sige hej til os.

IDEER TIL MUSIK MED BØRN

Selvom der har været travlhed, skal I ikke snydes for lidt nye ideer. Denne gang er det en sangleg, der altid vækker kæmpe jubel hos børnene i indskoling og på mellemtrin. Den findes i lidt forskellige udgaver, men her er Anettes, som en god, tidligere kollega lærte hende – altså i fuldstændig mundtlig tradition, og der er aldrig set en node på den. 😀 Akkorderne er C og G (tonika og kvint), så den er også lige til at sætte i musik.

Goddag min kære Augustin

Der er også noget til de helt små. “Nu titte til hinanden” er oplagt til babysalmesang, eller til forældre med små børn i alderen 3 – 9 mdr.

Nu titte til hinanden

LIDT INSPIRATION

Vi går halloweentiden i møde, og mange børn vil gerne synge uhyggelige sange. John Høybye har skrevet nogle rigtig gode ørehængere, der er nemme at lære, og findes i flerstemmige arrangementer, der er lige til at gå til. De er udgivet i flere bøger, bl.a. “Høybyes korbog”.

Følg os gerne på instagram og facebook

Rigtig god oktober.

/Musik-konsulenterne – din musikalske samarbejdspartner.