Stemmetræning

Stemmeværkstedet

Har du problemer med stemmen når du synger eller taler? Eller vil du bare gerne blive bedre til at synge? Uanset hvad dine ønsker indebærer, så er vi klar med en skræddersyet pakke til lige netop din stemme og behov.

  • Sangundervisning
  • Stemme- og taletræning
  • Workshops

Føler du dig hæs? Bliver du træt i stemmen? Synes du, du lyder sjovt i forhold til andre, når du synger? Trænger du til genoptræning efter operation? Eller vil du bare gerne lære at synge?

Hos Musik-konsulenterne har du mulighed for komme på rette vej med stemmen, både i tale og sang, og der tages udgangspunkt i dig / din stemme og krop.

Stemmen kan være grunden til stort selvværd – eller mangel på samme. Når man taler og synger, kan man føle sig mere blottet end i omklædningsrummet i svømmehallen. Langt de fleste synes, at deres stemme er grim, eller at de synger dårligt. (Ofte fordi man ikke lige lyder som Beyoncé eller “dem fra radioen”.)
Hos Musik-konsulenterne lærer du at bruge stemmen korrekt, og arbejder med accepten af, at alle stemmer er lige så forskellige som fingeraftryk, og at din stemme også er helt okay.