Teambuilding og workshops

Musisk teambuilding og workshops

Musisk teambuilding er garanti for en fantastisk og sjov dag i kollegaers og venners lag. Der er mange sammensætningsmuligheder, og kun fantasien sætter grænser. (Se eksempler herunder.)

Musik-konsulenterne tilbyder også længere workshops, f.eks. gospel for konfirmander, hvor der arbejdes mere i dybden, og evt. afsluttes med en koncert.

Formål: At få deltagerne til at arbejde som en enhed med en sjov, lærerig og anderledes tilgang, og derved udvikle større og bedre samarbejdsevne, kreativitet, udadvendhed, musikals univers og lyttefærdigheder.

Musisk teambuilding og workshops

Musisk teambuilding og workshops er velegnet til både firmaer og private.

Musik-konsulenterne tilbyder musisk teambuilding med indhold efter jeres ønske, og på et niveau så alle kan være med.

Vi tilbyder også workshops, hvor vi bruger mere tid, går mere i dybden, og evt. afslutter med en koncert.

Der er garanteret en sjov og anderledes oplevelse, hvor fællesskabet og sammenholdet er i højsædet.

 • SangFå en dag, hvor stemmerne løfter sig mod sky. Korsang står på skemaet i “Den Gamle Skole”, og der tages højde for, at hver fugl synger med sit næb. Få en dag med masser af grin, sang og udfoldelse på slap line.

  Melodierne ligger i et leje, så alle kan synge med!

  I “Den Gamle Skole” skal der arbejdes med korsang i form af små, lette melodier og kanons. Samarbejde i større og mindre hold er dagens vigtigste lektion, for i kor er man afhængig af de andre i stemmegruppen.

 • GospelGospel er blevet populært i Danmark gennem de sidste 20 år, og er eksploderet efter år 2000. Og forståeligt nok, da genrens rytmer rammer de fleste lige i danse-musklen.
  I “Gospel” vil materialet ligge i små, simple spirituals og gospelsange, der kan være 2- til 4- stemmige.

  Teamwork i de små stemmegrupper er dagens vigtigste lektion, da samarbejde er en nødvendighed i et kor, hvor flere stemmer og toner skal finde sammen i en smuk harmoni. Eller måske bare i harmoni…? ? Få en sjov og indholdsrig dag med fede rytmer og gode grin i gospelmusikkens univers
 • StompMusik og bevægelse er to sider af samme sag. Slå, klap, tramp eller brug redskaber til at få et stort “orkester” op at stå. Der skal laves musik med krop, potter, pander, skovle, grene eller hvad man ellers lige har ved hånden. Der er garanteret grin og hygge – og husk svedbånd, for både musikkens og din egen puls skal op. Motorikken udfordres og lattermusklerne trænes.

  Alle kan være med, og sværhedsgraden stiger langsomt. Udfoldelser, man normalt synes er “pinlige” og holder for sig selv, bliver naturlige og er medvirkende til, at de daglige facader nedbrydes. Alle er lige (pinlige), og måske byttes rollerne om for en dag?